Україна – країна можливостей: Спортсмен Жан Беленюк іде на вибори
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна – країна можливостей: Спортсмен Жан Беленюк іде на вибори

Україна – країна можливостей: Спортсмен Жан Беленюк іде на вибори
Джерело:  24 канал

28-річний борець Жан Беленюк, який нещодавно оголосив про свою участь у найближчих парламентських виборах від партії «Слуга народу», розповів про свої думки щодо столичного мера Віталія Кличка та президента Володимира Зеленського. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 24 канал ».

За словами срібного призера останньої Олімпіади Жана Беленюка, він нормально ставиться до Володимира Зеленського.

«Я знайомий і спілкувався з ним. Нормальне ставлення. Я не дуже уявляв його в кріслі президента, але це доводить, що Україна – країна можливостей», – розповів Беленюк.

Крім того, борець поділився своїм ставленням щодо мера Києва Віталія Кличка.

«Ви знаєте, у нас всі мери Києва чимось відрізнялися від мерів інших міст. Я вже звик до цього. Хоч посміятися можна», – заявив спортсмен.

Як відомо, пропрезидентська партія «Слуга народу» сьогодні оприлюднила список з першої сотні своїх кандидатів на парламентські вибори. Жан Беленюк знаходиться на десятій позиції у цьому списку.

Позачергові вибори до Верховної Ради мають відбутися 21 липня 2019 року. Вони пройдуть за змішаною виборчою системою. 225 депутатів будуть обрані за партійними списками. Інша половина складу парламенту обиратиметься в одномандатних округах.

Нагадаємо, що інший відомий український спортсмен – Олександр Усик збирається завоювати всі чемпіонські пояси у надважкій вазі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?