Україна матиме 10 протитанкових систем на кожен російський танк — Блінкен
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна матиме 10 протитанкових систем на кожен російський танк — Блінкен

Україна матиме 10 протитанкових систем на кожен російський танк — Блінкен
Джерело:  online.ua

Держсекретар США Ентоні Блінкен повідомив, що скоро в Україні буде 10 Джавелінів на кожен танк, а також те, що немає сценарію війни в яких Україна б не виграла.

Джерело: Держдеп США

 США продовжать надсилати зброю Україні

Президент (Байден) дозволив виділити ще 100 мільйонів доларів, що дасть більше Javelins нашим українським партнерам. Розгляньте це в перспективі: між Сполученими Штатами та іншими союзниками та партнерами на кожен російський танк в Україні ми надали або незабаром надамо 10 протитанкових систем – по 10 на кожен російський танк. Тож щодо того, що їм потрібно діяти швидко та ефективно, боротися з літаками, які обстрілюють їх з неба, танками, які намагаються знищити їхні міста з землі, у них є інструменти, які їм потрібні, вони ми продовжуватимемо їх надсилати, і ми продовжуватимемо це підтримувати, - сказав Блінкен.

Також Блінкен зазначив, що війна буде тривати деякий час.

Наскільки ми хочемо, щоб це якнайшвидше закінчилося, щоб зупинити смерть і руйнування, які Росія завдає в Україні, існує також дуже ймовірний сценарій, за яким це триватиме деякий час. Росіяни, навіть переміщаючи свої сили, вони відступили від Києва, вони відступили з півночі та заходу, вони консолідують сили на сході, на Донбасі. У них ще залишилося багато сил. В українців є щось інше, що в кінцевому підсумку є сильнішим, а саме – запекла рішучість і воля захищати свою країну за підтримки багатьох країн світу.

Блінкен висловив переконання, що Україна переможе у цій війні.

Що таке успіх, що таке перемога? Це – добитися збереження суверенітету й незалежності своєї країни. І не існує сценарію, за яким цього не сталося б з часом. Але що тут настільки потужне, так це те, що українці чітко дали зрозуміти, що не підкоряться волі Володимира Путіна, - сказав Блінкен.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?