Україна - Нігерія: де дивитися перший товариський матч з африканською країною
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна - Нігерія: де дивитися перший товариський матч з африканською країною

Україна - Нігерія: де дивитися перший товариський матч з африканською країною
Джерело:  online.ua

Збірна України ввечері вівторка, 10 вересня, вийде на поле проти гравців національної команди Нігерії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську асоціацію футболу.

Українці та нігерійці зустрінуться на "Дніпро-Арені" у відповідному місті. Початок товариського матчу о 21:30. Пряма трансляція буде доступна на телеканалі УНІАН, ТРК "Україна", а також "Футбол 1".

Цікаво, що цей випадок стане першим в історії української збірної по футболу, коли вона буде змагатися проти Нігерії. Також наша команда уперше вийде на поле у біло-золотій формі.

Нагадаємо, збірна під тренерством Андрія Шевченка здобула перемогу у 5-му турі кваліфікації Євро-2020 у двобої проти Литви. Наразі вона пропускає 6-й раунд та зіграє цей неофіційний двобій.

Асоціація підкреслила, що стадіон "Дніпро-Арена" продав близько 25 тисяч квитків з 28 тисяч наявних.

Як повідомляв ONLINE.UA, Шевченко заявив, що для перемоги над литовською збірною його команді потребувало подолати певні проблеми. Зокрема, покриття стадіону, що було незвичним для українців. Він заявив, що поважає литовську команду, проте це не може вплинути на прагнення перемогти опонентів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?