Україна ніколи не напала б на Росію: у Яроша назвали причину
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна ніколи не напала б на Росію: у Яроша назвали причину

Україна ніколи не напала б на Росію: у Яроша назвали причину
Джерело:  online.ua

Учасник боїв за донецький аеропорт, глава правління Державницької ініціативи Яроша Андрій Шараскін вважає, що Україна ніколи б не напала на Росію, оскільки на території РФ проживає велика кількість українців.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Як на мене, це найбільша помилка була - заходити військами в Україну. Тому що Україна, щоб ми там зараз не говорили, навіть якби стала членом НАТО, ніколи б не дозволила нападати на Росію. І якби, не дай Бог, десь на Далекому Сході чи на кордоні з Китаєм в Росії виникла б проблема, військове зіткнення, українці повністю пішли б допомагати", - сказав Шараскін.
Читайте також: Р озстрілів у нас немає: комбат добровольців Яроша розповів про організацію своїх бійців
"І це зрозуміло. Тому половина Росії заселена українцями. Будували її, створювали академії в Санкт-Петербурзі та інших містах - українці. І Сковорода змушений був відмовити Катерині II в тому, щоб очолити академію, тому що був не згоден з її політикою по відношенню до козаків, вважав, що ми повинні бути іншою країною. А потім змушений був пуститися фактично навтьоки, щоб уникнути помсти Катерини", - продовжив він.
"Цей процес був більш-менш органічний. Зараз наші шляхи остаточно розійшлися. У Росії за кілька років засилля мусульман із Середньої Азії буде просто колосальним. Частка європейського населення буде все скорочуватися, скорочуватися, скорочуватися...", - резюмував Шараскін.
Нагадаємо, про створення національного руху "Державницька ініціатива Яроша" український політик, екс-лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош заявив в лютому 2016 року.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Росіяни не можуть без Києва і сильно помилилися, коли зайшли військами в Україну - соратник Яроша.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?