Україна обрала гурт Go A офіційними учасниками Євробачення-2021
Категорія
Культура
Дата публікації

Україна обрала гурт Go A офіційними учасниками Євробачення-2021

Україна обрала гурт Go A офіційними учасниками Євробачення-2021
Джерело:  online.ua

Український гурт Go A набув офіційного статусу представника держави на пісенному конкурсі “Євробачення” у 2021 році. Музичний колектив виступить на європейській сцені з піснею “Шум”, реліз якої стався напередодні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву Go A у “Фейсбуці”.

За оприлюдненими даними, вибір зроблено у четвер, 4 лютого.

“Коли ми обирали три пісні на розгляд жюрі, то подумали, що не можемо не включити до списку “Шум”, адже багато хто з Вас просив відправити її на Євробачення і ми подумали, що це буде своєрідний прояв уваги до людей яким ця пісня припала до душі”, - наголосили музиканти.

Вони додали, що це не остаточна форма треку, який вони повезуть від імені всієї України.

“Уже на початку березня ми представимо оновлений варіант пісні з якою поїдемо в Роттердам, а також відео яке буде розміщене на офіційній платформі Євробачення”, - додали в Go A.

Нагадаємо, гурт брав участь у національному відборі торік, однак сам конкурс було скасовано через поширення коронавірусу COVID-19. Він мав би бути у травні 2020 року, однак заходи припали на період найбільш суворих карантинних обмежень по всьому світу.

Організатори вирішили цьогоріч не переносити місце конкурсу, тож відбудеться він в нідерландському Амстердамі. Попри тривалу пандемію та певні обмеження через інфекцію, “Євробачення-2021” не переносимуть. Його проведуть 18, 20 та 22 травня — це будуть перший пів фінал, другий пів фінал і фінал відповідно.

“Ми змушені відмовитися від звичного сценарію проведення конкурсу "Євробачення" і розглядаємо три інші потенційні варіанти розвитку подій. У нас є три можливих сценарії, і наразі ми вибираємо той, який буде оптимальним”, - додали організатори.

Пріоритетом у виборі стали безпека учасників та всіх інших присутніх (якщо вони будуть).

Як повідомляв ONLINE.UA, за словами організаторів, "другий" варіант проведення, який обговорюють найбільше, дуже схожий на перший (традиційний концерт), однак будуть додаткові обмеженням: соціальна дистанція в 1,5 метра, учасники прибуватимуть з визначеною невеликою кількістю людей. Окрім того, зазначається, що додаткові заходи також доведеться обмежити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?