Україна повністю закриє кордон із сусідами - джерела
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна повністю закриє кордон із сусідами - джерела

Україна повністю закриє кордон із сусідами - джерела
Джерело:  24 канал

Українські державні кордони можуть перекрити вже після 22:00 у четвер, 12 березня, як запобіжні заходи проти поширення коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За даними джерел у Кабінеті міністрів, йдеться про закриття кордонів буквально з усіма сусідніми країнами. Зокрема, Польщею, Білоруссю, Угорщиною, Молдовою.

Не працюватимуть піший перетин кордону у Шегинях та Раві Руській у Львівській області.

Згідно із попередніми відомостями, контрольно-пропускні пункти не працюватимуть до 3 квітня. Це збігається з термінами введення загального карантину через коронавірус.

Кабмін чи Держприкордонна служба ще не виступали з офіційними підтвердженнями таких повідомлень.
У Всесвітній організації охорони здоров'я стверджують, що станом на 12 березня інфекцію COVID-19 виявили у понад 124 тисяч людей у всьому світі. Близько 4,6 тисячі випадків призвели до смерті.

Наразі у кожній українській області стало чинним рішення про тимчасову зупинку навчання у школах, вишах та роботи дитячих садків. Усі масові заходи скасовані до квітня.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні 11 березня прем'єр-міністр Денис Шмигаль оголосив про закриття більшості КПП на державному кордоні на тлі поширення китайського коронавірусу COVID-19. Закритими будуть усі пункти пропуску з наявних 219, окрім лише 49.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?