Україна презентувала безпілотний БТР на виставці в Туреччині
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна презентувала безпілотний БТР на виставці в Туреччині

Україна презентувала безпілотний БТР на виставці в Туреччині
Джерело:  Укрінформ

Українська державна компанія на виставці IDEF-2017 у Туреччині вразила відвідувачів останньою модифікацією безпілотного тактичного багатоцільового транспортного засобу "Фантом".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-служба "Укроборонпрому".

"Український "Фантом" вразив турецьких партнерів перш за все своєю мобільністю та адаптивністю до різних видів обладнання та озброєння, в тому числі протитанкового", - йдеться у повідомленні.

Також в "Укроборонпромі" підкреслили, що іноземним партнерам продемонстрували "можливі варіанти комплектації "Фантому" для виконання різних завдань вдень та вночі: розвідка, вогнева підтримка, евакуація поранених, доставка боєприпасів, спостереження на блок постах, джерело живлення та інше".

Читайте також: В Україні протролили росіян на відео з Т-34 — українським танком перемоги

За словами директора ДП ДГЗП "СпецТехноЕкспорт" Павла Барбула, "Фантом" продовжують удосконалювати відповідно до побажань українських військових командирів. Після завершення усіх робіт та проходження державних випробувань "Фантом" буде готовий до запуску у серійне виробництво.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Україна продемонструвала на IDEF-2017 новітній реактивний гранатомет.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?