Україна припинила дію двох угод з РФ та однієї з Білоруссю
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна припинила дію двох угод з РФ та однієї з Білоруссю

Україна припинила дію двох угод з РФ та однієї з Білоруссю
Джерело:  online.ua

В понеділок, 10 квітня, Україна припинила дію двох угод з Росією та однієї з Білоруссю.

Джерело: представник Кабміну у Верховній раді Тарас Мельничук

Україна припинила дію двох угод з РФ та однієї з Білоруссю

Україна припинила дію Угоди між кабінетом міністрів України та урядом РФ про порядок перетинання українсько-російського державного кордону жителями прикордонних регіонів України та РФ. Це сприятиме посиленню державного контролю в'їзду та перебування в Україні громадян РФ в умовах загроз національній безпеці України. Це підтримали 283 народних депутатів України.

Також Верховна рада України підтримала вихід з Угоди про проведення узгодженої політики у визначенні транспортних тарифів. За словами Мельничука, вихід з Угоди зумовлений тим, що застосування Україною положень Угоди є вкрай ускладненим внаслідок повномасштабного вторгнення РФ на територію України, проведення Росією бойових дій, тимчасової окупації частини території України та знищення транспортної інфраструктури України окупантами. За це проголосували 288 народних обранців.

Верховна рада України прийняла в цілому урядовий проект закону про припинення дії Угоди між кабінетом міністрів України та урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі технічного захисту інформації та Протоколу між кабінетом міністрів України та урядом Республіки Білорусь про внесення змін до Угоди між кабінетом міністрів України та урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі технічного захисту інформації, - йдеться у повідомленні.

Мельничук пояснив, що цей законопроект був ухвалений у зв’язку з докорінною зміною обставин та в рамках подальшої міжнародної ізоляції Республіки Білорусь у зв’язку з її активною підтримкою агресії РФ. Це також підтримали 288 депутатів.

В Путіна вже не має часу на зміни у війні проти України 

До дискусії на кого працює час у злочинній російській війні проти України. Час працює на тих, хто ухвалює правильні рішення, керується цінностями, активно діє, не боїться і не відступає. Не існує жодної непереборної визначеності. Всі ці розмови, що час грає на боці ворога, не варті нічого. Кремлівський щур, не обмежений термінами виборних процедур, сподівається пересидіти в бункері і дочекатися, чи то коли "Захід стомиться від України", чи то коли допоможе Китай або коли оберуть нового президента в США, чи в Україні почнуться "голодні бунти", — зазначив Данілов.

Секретар РНБО підкреслив, що кремлівський диктатор вичерпав власний ліміт часу і з самого початку провалив те, до чого готувався протягом 20 років. Наразі ситуацію вже неможливо виправити не за один рік, ні за кілька років.

Данілов вважає, що російський диктатор помилився у найголовнішому рішенні свого життя – напасти на Україну.

Після нападу Путін перемістився з п’єдесталу найбільш впливової людини світу у статус підозрюваного злочинця Гаазького трибуналу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?