Україна продовжила транзит нафти з РФ - що відомо
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна продовжила транзит нафти з РФ - що відомо

Україна продовжила транзит нафти з РФ - що відомо
Джерело:  online.ua

АТ "Укртранснафта" та ПАТ "Транснефть" узгодили новий договір про транзит нафти через Україну. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу української компанії.

У вівторок, 3 грудня, сторони підписали документ про транзит на наступні 10 років - до 1 січня 2030 року.

"Документ підписали генеральний директор АТ "Укртранснафта" Микола Гавриленко та віцепрезидент ПАТ "Транснефть" Сергій Андронов в рамках Міжнародної конференції "Енергетика у 21 столітті" (м. Загреб, Республіка Хорватія). Під час зустрічі сторони обговорили перспективи подальшої співпраці між компаніями", - пояснили у пресслужбі.

Зазначається, що головні принципи співробітництва між двома енергетичними компаніями залишилися незмінними. Зокрема, йдеться про процедуру сплачення за послуги та контакти на технічному рівні.

Як повідомляв ONLINE.UA, на 29 листопада планувалося провести зустріч між представниками України, РФ та ЄС щодо нової угоди з газового транзиту. Переговори були перенесені на більш пізню дату, вже у грудні. Таким чином, на міністерському рівні зустріч також відбудеться пізніше.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?