Зустріч України та РФ щодо газу несподівано перенесли - що сталося
Категорія
Економіка
Дата публікації

Зустріч України та РФ щодо газу несподівано перенесли - що сталося

Зустріч України та РФ щодо газу несподівано перенесли - що сталося
Джерело:  online.ua

Зустріч делегацій України та РФ з приводу нового контракту на транзит газу не відбулася, як заплановано - 29 листопада. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання "ТАСС".

За даними інформованого джерела, заздалегідь запланований круп переговорів перенесено.

"Технічні консультації перенесено на наступний тиждень", - пояснив інформатор.

Слід відзначити, що зустріч повинна була стати останньою напередодні переговорів міністрів, які очікувалися на початку грудня. Тож це говорить про неможливість провести наступного тижня міністерські консультації, бо до них сторони не готові.

Остання зустріч на рівні міністрів відбулася 28 жовтня. Вона принесла розчарування для представників Євросоюзу та України, бо не мала результату.

Нагадаємо, переговори тривають у Брюсселі у форматі Україна-ЄС-РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Кремлі нещодавно підтвердили що президент Володимир Путін має намір торкнутися теми газу під час "нормандського саміту" 9 грудня. Цікаво, що російська сторона неодноразово відкидала зв'язок газопостачання та зовнішньої політики, але намагається проштовхнути це питання до переговорів щодо війни в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?