Україна просить Міжнародний суд взятися за Росію і ватажків бойовиків
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна просить Міжнародний суд взятися за Росію і ватажків бойовиків

Україна просить Міжнародний суд взятися за Росію і ватажків бойовиків
Джерело:  Укрінформ

Українська делегація в Організації Об'єднаних Націй закликала Міжнародний кримінальний суд розслідувати  масові вбивства на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Укрінформ.


На думку української делегації в ООН, розслідування Міжнародного кримінального суду стане одним з кращих способів визнати масові порушення прав людини на Донбасі, притягти до відповідальності винних у здійсненні злочинів і забезпечити виплату компенсацій жертвам.


У скоєнні вбивств звинувачуються ватажки так званих ДНР і ЛНР, а також російський уряд.


"У світлі нинішньої складної ситуації всередині і навколо України, ми повністю визнаємо необхідність забезпечення глобальної юрисдикції, правомірність і підтримку Міжнародного кримінального суду", - йдеться в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA, глава луганської волонтерської організації  Анна Мокроусова розповіла про "чорні діри", де пропадають люди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?