Україна розриває ще одну угоду з Росією
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна розриває ще одну угоду з Росією

Україна розриває ще одну угоду з Росією
Джерело:  online.ua

У середу, 6 лютого, на засіданні Кабміну України буде прийнято рішення про припинення дії угоди з Росією про обмін правовою інформацією.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на урядовий портал.

Згідно з порядком денним засідання уряду, планується внести зміни в деякі документи з питань військового обліку, затвердити створення Державної служби з етнополітики та свободи совісті. Також будуть внесені зміни до норм харчування військовослужбовців Збройних Сил України та інших формувань.

Крім розриву угоди між Україною і Росією про обмін правовою інформацією, на засіданні Кабміну буде затверджуватися новий фінансовий план держпідприємства "Антонов" та закупівлі за державним оборонним замовленням.

Нагадаємо, в Україні 12 грудня набув чинності закон про припинення дії Договору про дружбу, співробітництво і партнерство з Росією. Причиною припинення "дружби" з Росією стала збройна агресія цієї країни проти України. Після того, як Договір про дружбу, співробітництво і партнерство з Росією припинить дію (з 1 квітня 2019 року) Україна звільниться від зобов'язань по його виконанню.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україна вийшла з угоди СНД про загальні умови поставок товарів. Відповідну постанову було прийнято 30 січня урядом України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?