Україна та Словаччина домовилися про поставку гаубиць Zuzana 2
Категорія
Світ
Дата публікації

Україна та Словаччина домовилися про поставку гаубиць Zuzana 2

Україна та Словаччина домовилися про поставку гаубиць Zuzana 2
Джерело:  online.ua

Україна і Словаччина підписали контракт на постачання восьми самохідних гаубиць Zuzana 2 до нашої країни. Цю інформацію уже підтвердив очільник Міністерства оборони Словаччини Ярослав Надь після переговорів з українським колегою Олексієм Резніковим.

Джерело: Твіттер-сторінка Ярослава Надя

Київ домовився про поставку гаубиць Zuzana 2

Раді підтвердити, що контракт на гаубиці Zuzana 2 для України підписано - вісім штук буде доставлено в Україну, - зазначив словацький міністр.

Як уже згадувалося раніше, очільниця Словаччини Зузана Чапутова приїхала з візитом в Україну. 31 травня президентка країни відвідала зруйновані російськими військами Ірпінь та Бородянку.

Окрім того, Чапутова також зустрілась у Києві з українським лідером Володимиром Зеленським - це підтвердив заступник глави Офісу президента Андрій Сибіга.

Зузана підтвердила "Зузани" - саме під таким гаслом проходить візит президентки Словацької Республіки Зузани Чапутової в Києві. А Зузани - це також словацькі 155-мм САУ. А ще особисте лобіювання статусу кандидата України в ЄС, оборонна підтримка, взаємодія в енергетичній сфері, можливий спільний прикордонно-митний контроль, - повідомив представник ОПУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?