Україна вже на межі: Зеленський виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна вже на межі: Зеленський виступив з гучною заявою

Україна вже на межі: Зеленський виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський запевняє, що в країні у найближчому майбутньому відбудеться економічний прорив, про що свідчать ключові профільні показники. З даною заявою він виступив на інвестиційному форумі у Маріуполі, передає ONLINE.UA.

"Я впевнений, що ми зараз стоїмо на межі економічного прориву. Ми всі впевнені, дуже в це віримо і все для цього робимо... У другому кварталі ми показали 4,6% зростання реального ВВП. Міжнародні організації істотно поліпшили свої прогнози щодо економічного зростання України в наступному році. Україна піднялася на 7 позицій в рейтингу Doing Business. Міжнародні агентства підвищили наш кредитний рейтинг і змінили прогноз на "стабільний" і "позитивний", - перерахував Зеленський.

За його словами, Україна істотно покращила позиції щодо захисту міноритарних акціонерів і при отриманні дозволів на будівництво. Президент зазначив, що зниження Нацбанком облікової ставки на 1% свідчить про уповільнення інфляції і сприятиме здешевленню кредитних коштів.

"Україна стає дійсно стабільним і передбачуваним ринком зі значними можливостями для розширення бізнесу", - переконаний Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський нещодавно в інтерв’ю американському виданню розповів, що  не боїться жорстко говорити з олігархом Ігорем Коломойським. Він стверджує, ніби буде тиснути на нього з метою отримання інвестицій для відновлення Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?