Україна закликала інші держави розірвати дипломатичні відносини з РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна закликала інші держави розірвати дипломатичні відносини з РФ

Україна закликала інші держави розірвати дипломатичні відносини з РФ
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба опублікував повідомлення, у якому закликав всі країни розірвати дипвідносини з РФ, як це зробила Україна.

Джерело: Твіттер Дмитра Кулеби

Кулеба закликав партнерів розривати дипвідносини з Росією.

Кулеба зазначив, що на наших очах Путін занурює Європу у найтемніший час із 1939 року. Він закликав не плекати наївних сподівань пересидіти це у стороні та не повторювати помилки минулого.

Україна розірвала дипломатичні відносини з Російською Федерацією. Я закликаю всіх партнерів зробити те саме. Продемонструйте цим конкретним кроком, що ви разом з Україною та категорично відкидаєте найбільш зухвалий з Другої світової війни акт збройної агресії в Європі, - написав Кулеба.

Очільник МЗС України знову закликав бити по РФ жорсткими санкціями та надавати Україні військову та фінансову підтримку.

Разом ми зупинимо російську агресію, - підсумував Кулеба.

Фото - скріншот

Нагадаємо, що 24 лютого після нападу РФ на Україну, наша держава розірвала дипломатичні відносини з російськими окупантами. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

МЗС України направило президенту запит на розрив дипвідносин із РФ ще 22 лютого. Це сталося після того, як глава Кремля Володимир Путін оголосив про визнання так званих "ЛНР" та "ДНР".

Цей ранок увійшов до історії, але ця історія різна абсолютно для нашої країни та для Росії. І ми розірвали дипломатичні відносини із Росією. Україна захищається і не віддасть своєї свободи, хоч би що думали в Москві, — сказав Зеленський.

МЗС України у свою чергу закликає українців негайно залишити територію Росії та не планувати до РФ. У дипломатів може бути обмежені можливості надання консульської допомоги біля РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?