Україна завдала нового потужного удару по команді Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна завдала нового потужного удару по команді Путіна

Україна завдала нового потужного удару по команді Путіна
Джерело:  online.ua

12 серпня Україна нарешті вийшла з Ради з культурного співробітництва держав – учасниць Співдружності Незалежних Держав - це ще один потужний удар по команді очільника Кремля Володимира Путіна. Вказано, що Кабінет міністрів ухвалив проєкт постанови "Про вихід України з Угоди про створення Ради з культурного співробітництва держав – учасниць Співдружності Незалежних Держав та Протоколу про внесення змін та доповнень до Угоди про створення Ради з культурного співробітництва держав – учасниць Співдружності Незалежних Держав від 26 травня 1995 року". Це зазначається на сайті Міністерства культури та інформаційної політики, передає ONLINE.UA.

"Будь-які стосунки з Росією припинено через збройну агресію проти України, а співпраця з іншими державами-учасницями СНД відбувається індивідуально у двосторонньому форматі на основі укладення нових та/або діючих двосторонніх договорів", - розповіли в українському уряді.

Варто звернути увагу на те, що на виконання цього рішення міністерства розробляють постанови по своїх угодах. В Кабміні наголошують, що ще від 2 травня 2018 року є рішення РНБО про припинення дії для України окремих міжнародних договорів, укладених в рамках СНД.

"Таких різних угод про співробітництво в рамках СНД багато. Наприклад, як минулого місяця Україна вийшла з гуманітарного співробітництва. Рішення про вихід з угод логічне, бо потреби у цій співраці для нашої країни вже немає", - нагадали в уряді.

Варто нагадати, що 22 липня Кабінет міністрів схвалив Указ президента "Про вихід України з Угоди про гуманітарне співробітництво держав-учасниць СНД та Угоди про Раду з гуманітарного співробітництва держав-учасниць СНД".

23 січня 2019 року повідомлялося, що Україна вийшла з трьох угод СНД, а 30 січня ще з однієї угоди з СНД, яка суперечить принципам ринкової економіки.У липні поточного року глава держави Володимир Зеленський підписав указ про вихід України з угоди про створення Ради керівників підрозділів фінансової розвідки держав – учасниць СНД.

Раніше ONLINE.UA  повідомляв про безсоромні провокації  команди очільника Кремля Володимира Путіна в окупованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?