Україна завершила раніше терміну ремонт одного енергоблоку ТЕС
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна завершила раніше терміну ремонт одного енергоблоку ТЕС

Міністерство енергетики України
Енергоблок

Наразі  триває масштабна ремонтна кампанія на об’єктах  електрогенерації. 

Ще один енергоблок ТЕС вийшов з ремонту раніше терміну

На одній з ТЕС на два дні раніше запланованого терміну вийшов з ремонту енергоблок, який додав до енергосистеми додаткові 160 МВт потужності.

Учора на одній з ТЕС на два дні раніше запланованого терміну вийшов з ремонту енергоблок, який додав до енергосистеми додаткові 160 МВт потужності, – йдеться в повідомленні.

Наразі  триває масштабна ремонтна кампанія на об’єктах  електрогенерації. 

Що відомо про ситуацію в енергосистемі України

У ніч на 12 жовтня через обстріли ворогом об'єктів газотранспортної системи на Харківщині без газопостачання залишаються 6,7 тис домогосподарств.

Крім того, учора вимкнулась лінія електропередачі 110 кВ у Вінницькій області, внаслідок чого відключилися 7 підстанцій. Знеструмлювалися понад 32 тис споживачів.

Також уночі вимикалася ПЛ 110 кВ у Житомирській області, через що без світла залишалися 18,6 тис. споживачів. Наразі всіх споживачів заживлено

У прифронтових областях через обстріли знеструмлювалися 7 тис споживачів на Донеччині та 1 тис. споживачів на Дніпропетровщині. Також без світла залишається частина споживачів у Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях.

У міністерстві додають, що загалом за добу енергетики заживили 17 тис споживачів. Більшість із них – це абоненти у Донецькій області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?