Україна звільнила з полону ще 20 військовослужбовців
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна звільнила з полону ще 20 військовослужбовців

Україна звільнила з полону ще 20 військовослужбовців
Джерело:  online.ua

З російського полону вдалося повернути ще 20 українських захисників. Серед них 14 військових ЗСУ, 4 бійці територіальної оборони, 1 нацгвардієць та 1 військовослужбовець ВМС. 

Джерело: керівник Офісу президента Андрій Єрмак

В Україну повернули 20 полонених

Це 20 історій українських героїв, 14 - воїнів ЗСУ, 4 бійців ТРО, одного нацгвардійця та військовослужбовця ВМС. Є люди, яких росіяни утримували в Оленівці, на тимчасово окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей, - написав Єрмак.

Зараз вони проходять медичний огляд.

Всі щасливі бути на рідній землі. Їх дуже чекали вдома. Часто це дружини і батьки, а багатьох очікують діти, - написав він.

Нагадаємо, що 11 жовтня Україна звільнила з полону 32 військовослужбовця та повернула тіло ізраїльтянина Дмитра Фіалки.

На кінець вересня, з російського полону повернули 800 військовополонених, також тривають переговори з Росією щодо обміну «всіх на всіх».

21 вересня було звільнено 215 захисників, зокрема захисників Маріуполя та командирів полку Азов.

29 вересня повернуто ще шістьох людей: 4 морпіхів та 2 цивільних.

За словами міністерки Мінреінтеграції Ірини Верещук, у полоні росіян перебуває близько 2,5 тисячі українців, серед них багато цивільних. Також у полоні 616 жінок, серед них є вагітні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?