Українець Олексій Новіков знову став найсильнішою людиною планети
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українець Олексій Новіков знову став найсильнішою людиною планети

Українець Олексій Новіков знову став найсильнішою людиною планети
Джерело:  online.ua

Український стронгмен і володар звання найсильнішої людини на планеті Олексій Новіков в черговий раз довів свій титул на престижних міжнародних змаганнях. На турнірі World Ultimate Strongman - Strength Island, який проходив в Бахрейні, він переміг з відривом від суперників в 10 балів. Друге місце на змаганнях посів канадець Жан-Франсуа Карон, третім став латиш Алварс Смаукстеліс. На каналі Rogue Fitness в Youtube було опубліковано повне відео змагань, передає ONLINE.UA.

"Не сила вирішує хто сильніший, а твій психологічний і моральний стан, твій рівень підготовки, здатність адаптуватися, стійкість до зовнішніх подразників, техніка і багато-багато іншого. Той, хто вважає себе сильним, той просто сильний, але для того щоб бути самим сильним цього мало. Думайте ширше панове. Всіх обійняв, всіх підняв ", - поділився емоціями від перемоги Новіков в Instagram.

Нагадаємо, Олексій Новіков став першим українцем після Василя Вірастюка, якому вдалося завоювати титул найсильнішої людини в світі. 24-річний спорстмен є наймолодшим атлетом в світі, який володіє таким почесним титулом. Новіков став найсильнішою в світі людиною в листопаді 2020 року, перемігши на турнірі World Strongest Man в США.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Олексій Новіков завоював титул найсильнішої людина планети  - World Strongest Man у Флориді, США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?