Українка Харлан стала прототипом ляльки Барбі - фантастичні світлини
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українка Харлан стала прототипом ляльки Барбі - фантастичні світлини

Українка Харлан стала прототипом ляльки Барбі - фантастичні світлини
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома українська спортсменка Ольга Харлан була нагороджена персональною лялькою Барбі від компанії Mattel. Варто звернути увагу на те, що такі ляльки є у колекції лише дев'ятьох спортсменок світу. Як відомо, Mattel – це мультинаціональна компанія із США, яка уже багато років займається виробництвом іграшок. Вона була заснована ще у 1945 році в місті Ель-Сегундо, Каліфорнія, передає ONLINE.UA.

Що важливо розуміти, серію почали випускати два роки тому до 60-ої річниці Barbie та Міжнародного дня жінок. Таким чином компанія хоче вшанувати успішних жінок з усього світу та намагається надихнути їхнім прикладом. Mattel продемонструвала для всіх, хто цікавиться спортом, як виглядає лялька Ольги Харлан.

Українська спортсменка вже отримала такий подарунок від компанії та була приємно вражена.

Красуня зізналася, що в дитинстві доволі часто бавилася Барбі та сама шила для них одяг, тому їй дуже приємно отримувати такі подарунки. Харлан вкотре наголосила, що фехтування – нежіночий вид спорту, однак закликала усіх дівчат займатись ним. Ольга хоче донести, що жінки можуть досягнути більш вершин у фехтуванні, ніж чоловіки.

Варто зазначити, що крім Харлан, спеціальною копією нагороджені ще дев'ять спортсменок світу з різних видів спорту, в тому числі Аманди Анрі (футболістка), Маланка Міхамбо (легкоатлетка), Тереза Бонвало (серфінгістка), Анат Леліор (серфінгістка), Айрін Палшіте (легкоатлетка), Діна Ешер-Сміт (легкоатлетка) та інші.

Зазначимо, що Ольга Харлан отримала звання "Найкраща спортсменка України у грудні". Окрім того, українська претендує на звання "Спортивний герой року". Переможця цієї номінації буде оголошено 9 березня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Еліна Світоліна здобула нове досягнення у WTA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?