Українка Калініна обіграла російську тенісистку на турнірі в Китаї
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українка Калініна обіграла російську тенісистку на турнірі в Китаї

Ангеліна Калініна
Джерело:  Суспільне. Спорт

Ангеліна Калініна вийшла у чвертьфінал турніру WTA500 у Чженчжоу після перемоги над російською тенісисткою.

Як пройшов матч української тенісистки

Ангеліна Калініна вийшла у чвертьфінал турніру WTA500 у китайському Чженчжоу. У другому колі українка у двох сетах перемогла нейтральну тенісистку з Росії Вєра Звонарьову.

Фото – wtatennis.com

Перший гейм пройшов у близькій боротьбі. Калініна змогла здобути перевагу лише в 11-му геймі, коли виграла очко на подачі суперниці. За рахунку 6:5 Ангеліна з першої спроби реалізувала сетпоїнт та вийшла вперед за партіями.

Другий сет пройшов за переваги української тенісистки. Перше очко Звонарьова виграла у четвертому геймі. Однак у наступних трьох геймах перемогу здобула Калініна, яка закрила матч у двох партіях.

Загалом матч тривав 1:36 години. Впродовж цього часу Калініна виграла шість геймів поспіль, переважала суперницю за відсотком набраних очок на першій (65% проти 58%) та другій подачі (58% проти 35%).

Калініна – одна з двох представниць України, які подолали перше коло хардового турніру у Китаї. Окрім Ангеліни, перемогу на старті змагань здобула Леся Цуренка, а Катерина Володько вибула зі змагань.

У першому колі друга ракетка України у двох сетах здолала австралійку Еллен Перес, яка пробилася до основи через кваліфікацію.

Наступною суперницею Калініної на турнірі також стала одна з переможниць відбіркового турніру.

Що відомо про турнір WTA500 у Чженчжоу

Статус чемпіонки в одиночному розряді зберігає чеська тенісистка Кароліна Плішкова, яка пропускає змагання через травму.

У другому колі Леся Цуренко зустрінеться з десятою сіяною Донною Векич із Хорватії.

У парній сітці Україна зберігає представництво завдяки результату Людмила Кіченок та Тімеа Бабош (Угорщина), які пройшли до чвертьфіналу змагань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?