Українка Магучіх виборола золото на міжнародному турнірі зі стрибків у висоту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українка Магучіх виборола золото на міжнародному турнірі зі стрибків у висоту

Українка Магучіх виборола золото на міжнародному турнірі зі стрибків у висоту
Джерело:  online.ua

Національний олімпійський комітет України повідомляє, що у Банська Бистриця (Словаччина) відбувся міжнародний турнір зі стрибків у висоту Banskobystricka Latka. Тріумфальну перемогу у змаганнях серед жінок виборола українка Ярослава Магучіх. Варто звернути увагу на те, що вона стрибнула на 2.06 м – це рекорд України в приміщенні, абсолютний рекорд України, найкращий результат сезону в світі, рекорд турніру і третій результат світу в історії. Окрім того, наголошується, що "Срібло" (з результатом 1.96) завоювала щеодна представниця України Юлія Левченко. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу НОК.

Ярослава Магучіх, яка є ученицею тренерки Тетяни Степанової, після рекордного стрибка зізналася, що взагалі не хотіла його робити, а єдиним завданням на словацькому турнірі було поліпшення особистого рекорду до позначки 2,03 м.

Ярослава Магучіх(фото — rosya_dp)

"Я щиро дякую моєму тренеру Тетяні Степановій. Без неї цей результат не був би можливим. Я їхала в Банську-Бистрицю з метою підняти свій особистий результат на 1 см і подолати 2,03 м. Взявши цю висоту, я вже думала зупинитися, адже це наше з тренером правило. Але потім вирішили спробувати виконати хоча б одну спробу на 2,06 і це ... це було неймовірно! Поки навіть не можу повірити, що мені це вдалося. Щастя переповнює!", — ділиться своїми емоціями спортсменка.

Варто також зазначити, що серед чоловіків відзначився Андрій Проценко, який показав "бронзовий" результат (2.28 м).

"Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав спорстменів та їх наставників, Федерацію легкої атлетики України на чолі з Равілем Сафіулліним з чудовими показниками, побажавши й надалі прославляти прекрасні традиції української школи легкої атлетики на міжнародній арені", - йдеться вповідомленні Національного олімпійського комітету.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що британські боксери-важковаговики  Тайсон Ф’юрі і Джошуа можуть зустрітися на рингу в бою за звання абсолютного чемпіона світ в 2021 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?