Українка Світоліна стала третьою ракеткою світу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українка Світоліна стала третьою ракеткою світу

Українка Світоліна стала третьою ракеткою світу
Джерело:  online.ua

За підсумками Відкритої першості США (US Open) одеситка Еліна Світоліна піднялася на третє місце в рейтингу кращих тенісисток планети. Це стало можливим, повідомляє ONLINE.UA, завдяки виходу українки до півфіналу цього престижного турніру.

Раніше у рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA) перша ракетка України займала 5 місце. Тепер наша співвітчизниця поступається тільки Ешлі Барті (Австралія), яка стала лідером, і Кароліні Плішковій (Чехія) – вона обіймає другий рядок списку найкращих тенісисток світу.

Серед інших українських спортсменок найвищу позицію займає Даяна Ястремська. Вона теж піднялась на дві позиції у рейтингу WTA – з 32 на 30 місце.

Ще одна українка – Леся Цуренко знизила свої показники, опустившись з 40-го на 68-е місце. Також у першій сотні рейтингу WTA знаходиться Катерина Козлова, яка з 76-го рядку змістилася на 74-те місце.

Нагадаємо, що у півфіналі Еліна Світоліна поступилась легендарній американській зірці тенісу 37-річній Серені Вільямс. Щоправда, у фіналі US Open Вільямс не змогла перемогти та завоювати для себе 24-й за рахунком кубок Великого шолому. Серену в двох сетах обіграла 19-річна канадська тенісистка Б’янка Андреєску.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?