Українка Світоліна вперше пробилась до чвертьфіналу US Open
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українка Світоліна вперше пробилась до чвертьфіналу US Open

Українка Світоліна вперше пробилась до чвертьфіналу US Open
Джерело:  online.ua

Українська тенісистка Еліна Світоліна (№4 у рейтингу WTA) в ході вчорашнього матчу 1/8 фіналу Відкритого чемпіонату США (US Open) зуміла переграти американку Медісон Кіз, яка займає 10 сходинку у світовій класифікації WTA. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на USopen.org.

З результатом у двох сетах 7:5 та 6:4 наша співвітчизниця родом з Одеси вперше в своїй кар’єрі та в історії українського спорту пробилась до чвертьфіналу US Open. Матч з господаркою турніру Медісон Кіз тривав 1 годину 16 хвилин.

Післязавтра Світоліна зіграє з 16-ю ракеткою світу Йоханною Конта з Великої Британії. На користь Еліни виступає те, що раніше в усіх чотирьох зустрічах з Конта вона завжди її перемагала. У випадку, якщо українка вийде у півфінал, це автоматично гарантує їй призові в розмірі 960 тисяч доларів.

Нагадаємо, що перед матчем з Медісон Кіз на кортах Нью-Йорку Еліна Світоліна зіграла в 1/8 фіналу зі своєю подругою по збірній – Даяною Ястремською. Впертої боротьби не вийшло, Ястремська програла у двох сетах з рахунком 6:2, 6:0.

Варто відзначити, що всього на цьогорічному US Open беруть участь 11 представників України: не тільки в одиночних розрядах, але й також у парних та юніорських змаганнях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?