Українки успішно стартували на престижному тенісному турнірі US Open-2019
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українки успішно стартували на престижному тенісному турнірі US Open-2019

Українки успішно стартували на престижному тенісному турнірі US Open-2019
Джерело:  online.ua

Перше коло Відкритого чемпіонату США (US Open) з тенісу виявилось для українських спортсменок успішним. Як повідомляє ONLINE.UA, перша і друга ракетки України Еліна Світоліна і Даяна Ястремська вдало подолали цю стадію турніру.

На корті «Флешінг Мідоуз» у Нью-Йорку Еліна зуміла переграти американку Вітні Осігве в двох сетах з рахунком 6:1, 7:5. Матч тривав лише 1 годину 16 хвилин. Однак вже у другому колі українку чекає більш грізна суперниця – колишня перша ракетка світу Вінус Вільямс (США).

Даяна Ястремська теж перемогла на старті US Open, але у більш напруженій боротьбі. Матч проти представниці Румунії Моніки Нікулеску тривав майже дві години і завершився з рахунком 6:4, 1:6, 6:2 на користь нашої співвітчизниці.

Згідно турнірного розкладу, в другому колі Ястремська зустрінеться з 71-ю ракеткою світу, шведкою Ребеккою Петерсон.

Третю представницю України на цьому турнірі – Лесю Цуренко, яка зараз є №40 у світовій класифікації WTA, наздогнала невдача. Через травму ліктя вона була вимушена знятися з US Open.

Згідно останньої інформації Жіночої тенісної асоціації, найвищу сходинку рейтингу WTA серед представниць України займає Еліна Світоліна (№5). Даяна Ястремська знаходиться у цьому ж списку найсильніших тенісисток планети на 32-му місці.

Нагадаємо, що кілька днів тому українська дзюдоїстка Дар'я Білодід здобула чергову перемогу на чемпіонаті світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?