Українська авіакомпанія SkyUp відновила продаж квитків на всі рейси
Категорія
Україна
Дата публікації

Українська авіакомпанія SkyUp відновила продаж квитків на всі рейси

Українська авіакомпанія SkyUp відновила продаж квитків на всі рейси
Джерело:  online.ua

SkyUp повідомила про відновлення продажу квитків на всі рейси після недавнього скасування. Компанія зазначила, що працює у штатному режимі.

Джерело: пресслужба SkyUp

SkyUp відновлює продаж квитків

У компанії зазначили, що провели перемовини з Міністерством інфраструктури України, Кабміном та страховиками.

Ми раді повідомити пасажирам, що продаж квитків знову відкритий на всі дати, а SkyUp у повному обсязі залишається в українському небі. Перемовини зі страховиками були складними, й наші закордонні партнери продовжують регулярно оцінювати власні ризики й вести моніторинг ситуації. Однак зараз спільними зусиллями з Міністерством інфраструктури України та Урядом ми зуміли досягти результатів — польоти в Україну залишаються безпечними й захищеними, - сказав Дмитро Сєроухов, генеральний директор SkyUp Airlines.

Фото — wikimedia.org

Чому SkyUp скасувала продаж квитків

Раніше з'явилася інформація, що український авіаперевізник SkyUp перестав продавати квитки з України на рейси 14-16 лютого через відмову низки страхувальних компаній надавати страхування літакам, що літають над Україною. Усім літакам при цьому було наказано вилетіти на територію ЄС.

Це все відбувається через загрозу вторгнення РФ, яка, за повідомленнями розвідки США та Великої Британії, може намагатися здійснити вторгнення на територію України вже на цьому тижні.

Також 13 лютого літак компанії, що летів з Мадейри до Києва, здійснив посадку у Кишиневі. Це відбулося через заборону власника літака, який є резидентом Ірландії, входити в повітряний простір України.

У компанії запевнили, що українців доставлять додому за допомогою посольства України у Молдові.

Уряд України, у свою чергу, виділив майже 17 млрд гривень для створення фонду для покриття страхування літаків. Також у Мінінфраструктури повідомили, що небо над Україною закривати не будуть і наразі таких планів немає.

Небо над Україною залишається відкритим, держава працює над попередженням ризиків для авіаперевізників – заявило Міністерства інфраструктури України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?