Українська легкоатлетка Левченко перемогла на Чемпіонаті Європи U-23 (відео)
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська легкоатлетка Левченко перемогла на Чемпіонаті Європи U-23 (відео)

Українська легкоатлетка Левченко перемогла на Чемпіонаті Європи U-23 (відео)

Українка Юлія Левченко принесла нашій країні «золото» Чемпіонату Європи з легкої атлетики серед спортсменів віком до 23 років. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Під час змагань шведському місті Євле представниця збірної України Левченко зуміла з першої спроби підкорити висоту 1,97 метра. Цього виявилося достатньо для перемоги. Після того дівчина намагалася взяти 2,00 метра, але її спіткала невдача – після трьох спроб ця планка так і залишилась непідкореною.

Таким чином, Юлія Левченко зуміла захистити своє звання чемпіонки Європи U-23, яке вона здобула минулого року. Також українська легкоатлетка виконала норматив кваліфікації на Олімпійські ігри 2020 року (1,96 метра). Срібну медаль виграла німкеня Крістіна Хонзель (1,92 м), а бронзову – гречанка Елі Юнніле (1,92 м). На майбутній Олімпіаді у Токіо Левченко вважатиметься головною претенденткою на перемогу.

21-річна українка з Бахмуту (Донецька область) є срібною призеркою світу з легкої атлетики (стрибки у висоту). Її найвищим досягненням є висота 2,01 м (на стадіоні) та 2,00 м. (у приміщенні).

Нагадаємо, що вчора з’явилось відео, як гравець «Арсеналу» зі сльозами залишив футбольний матч через расистські образи з боку фанатів команди-суперника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?