Гравець «Арсеналу» зі сльозами залишив матч через расистські образи: відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Гравець «Арсеналу» зі сльозами залишив матч через расистські образи: відео

Гравець «Арсеналу» зі сльозами залишив матч через расистські образи: відео
Джерело:  online.ua

Скандалом завершився матч між швейцарським клубом «Грассхоппер» та німецьким «Бохумом». 20-річний захисник англійського «Арсеналу» Жорді Осей-Туту, який виступає за «Бохум» на правах оренди, був змушений залишити поле через расистські образи фанатів з трибун. Відповідне відео було опубліковано в Instagram, повідомляє ONLINE.UA.

Як зазначається, фанати швейцарського «Грассхоппера» у першому таймі неодноразово вигукували на адресу Жорді расистські образи. Врешті чорношкірий футболіст не витримав та залишив поле у сльозах. Не допомогли навіть вибачення гравців команди-суперника.

У другому таймі він повернувся на поле, але був замінений на 53-й хвилині. Після матчу, який завершився на користь німецького клубу з рахунком 3:2, Осей-Туту отримав велику підтримку в соціальних мережах. Він опублікував у своєму аккаунті фото з матчу і подякував своїм фолловерам за теплі слова.

«Дякую, що підтримали мене. Дуже сумно, що така поведінка як і раніше є частиною гри, але таке життя. Це ніколи не зупинить мене в досягненні моїх цілей і не завадить мені грати у футбол. Я продовжу рухатися далі й виступати за «Бохум», – написав футболіст.

Нагадаємо, що кілька днів тому стало відомо, що безробітний тренер «Манчестер Юнайтед» відмовився від астрономічної суми в Китаї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?