Українська розвідка виявила потужну зброю окупантів у житловому районі Донецька
Категорія
Україна
Дата публікації

Українська розвідка виявила потужну зброю окупантів у житловому районі Донецька

Українська розвідка виявила потужну зброю окупантів у житловому районі Донецька
Джерело:  online.ua

Українська розвідка виявила, що бойовики так званої "ДНР" встановили гаубицю "Гіацинт-Б" у Куйбишевському районі окупованого Донецька. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на зведення Міністерства оборони.

За даними командування, це свідчить про небажання окупантів дотримуватися програми врегулювання мінських домовленостей.

"У Куйбишевському районі Донецька (відстань до лінії розмежування — близько 8 км) противником розміщено 152-мм гаубиці "Гіацинт-Б" зі складу окремої артилерійської бригади 1 АК (Донецьк) ЗС РФ", - заявили у Міноборони.

Зазначається, що паралельно з цим бойовики активно ведуть бойову підготовку, накопичують боєприпаси у танкових та артилерійських підрозділах.

Випадок з потужною зброєю посеред житлових районів - не перший з боку бойовиків у своєму роді.

Нагадаємо, "Гіацинт-Б" - гаубиця радянських часів калібру 152-мм. Її відносять до великокаліберної артилерійської зброї.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно окупаційна адміністрація так званої "ДНР" оголосила наказ не пропускати через блокпости осіб з тимчасовими довідками, які надають під час заміни паперового паспорта на сучасну ID-картку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?