Українська шаблістка тріумфально перемогла на етапі Кубка світу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська шаблістка тріумфально перемогла на етапі Кубка світу

Українська шаблістка тріумфально перемогла на етапі Кубка світу
Джерело:  online.ua

В американському Солт-Лейк-Сіті відбувся етап Кубка світу з фехтування, перемогу в якому здобула українська шаблістка Ольга Харлан. Українка в фінальному поєдинку перемогла китаянку Чжаруй Кіан. Про тріумфальну перемогу Харлан на Кубку світу повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НОК України.

Повідомляється, що в півфіналі Кубка світу Ольга Харлан перемогла француженку Маріон Бруне з рахунком 15:9. У фінальному протистоянні українка показала такий же результат. 15 грудня Ольга Харлан прийме ще участь в командних змаганнях шаблісток, які заплановані на етапі Кубка світу.

Нагадаємо, Ольга Харлан - українська фехтувальниця на шаблях, олімпійська чемпіонка 2008 року, шестикратна чемпіонка світу і восьмикратна чемпіонка Європи, чемпіонка Європейських ігор, заслужений майстер спорту України. Раніше українка стала переможницею загального заліку Кубка світу, вигравши нагороду вдруге поспіль і в четвертий раз в кар'єрі. А в минулому сезоні Харлан стала чемпіонкою Європи і світу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влітку 2019 року українка Ольга Харлан встановила історичний рекорд у фехтуванні. Вона в шостий раз за свою кар'єру стала чемпіонкою світу з фехтування на шаблі. У фіналі індивідуальних змагань на світовій першості в Будапешті вона обіграла росіянку Софію Велику з рахунком 15:14.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?