Українська співачка Аліна Гросу показала весільні фото з Венеції
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка Аліна Гросу показала весільні фото з Венеції

Українська співачка Аліна Гросу показала весільні фото з Венеції

Українська співачка Аліна Гросу, яка вже кілька років живе у Москві, поділилась своїми весільними фотографіями. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН, церемонія одруження 24-річної співачки та її нареченого Олександра відбулась у Венеції, на орендованій віллі Арведі.

Про весілля Аліни повідомила також її хрещена, не менше відома співачка Ірина Білик. Вона теж, як і хресниця, опублікувала фотографії з заходу в своєму Instagram.

На більшості з фото можна побачити, як наречена в розкішному білому платті позує з найближчими для себе людьми – батьками Михайлом і Анною Гросу, нареченим та друзями. Мама співачки вибрала для участі у церемоніъ ефектну золотисту сукню, а батько – класичний чоловічий костюм.

Пік популярності Аліни Гросу припадає на початок 2000-х років. Однак, завершивши надзвичайно для себе успішний період виконання дитячих пісень, подальша кар’єра Аліни була не настільки вдалою. У 2010 році, закінчивши школу у Києві, вона переїжджає до Москви, де вступає в інститут кінематографії. Співачка і понині продовжує випускати пісні. Станом на 2019 рік у Аліни Гросу вийшло 6 сольних альбомів.

Нагадаємо, що нещодавно були названі найбагатші жінки в світі музики На першому місці виявилась Ріанна, фінансовий стан якої сягає 600 млн доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?