Українська телеведуча Соломія Вітвіцька розлучається з чоловіком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька розлучається з чоловіком

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька розлучається з чоловіком
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька приголомшила усіх своїх прихильників неочікуваною новиною: вона офіційно повідомила, що розлучається з чоловіком. Варто зазначити, що у шлюбі з Владом Кочатковим жінка була 8 років. За словами журналістки, за цей час вони з колишнім втратили один одного. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  Інстаграм Соломії Вітвіцької.

Телеведуча звернула увагу на те, що не збирається розсекречувати подробиці та причину розлучення. Вона та Влад не поливають брудом один одного, їхнє розлучення стало лише новим етапом у житті. Хоча тепер закохані житимуть окремо, проте постараються залишитися добрими друзями.

"8 яскравих, шалених, добрих і таких різних років… За цей час тим став мені другом, але ми втратили "нас",– зізналася в своєму дописі телеведуча.

На переконання Соломії Вітвіцької, попри те, що слово "розлучення" звучить жахливо, воно може відкрити для людини нові шляхи. Ведуча жартома зазначила, що обов'язково знайде колишньому чоловікові гарну дружину.

"Все інше залишиться між нами, серіалу та скандалів не буде. Друзі та колеги, пробачте. Це єдиний коментар на цю тему. Рухаємося далі!", – додала Соломія.

На цю новину миттєво відреагували прихильники пари. Фанати Вітвіцкьої зізнаються, що не були готові до такого розвитку подій.

"Таке непросте рішення прийняти дуже не просто! Але Ви мудрі та сильні люди, які не втратили поваги... велике вміння залишитись друзями! Все буде добре! я нам всім цього щиро бажаю!!!; Солі, будь щасливою! Ми поруч раптом що. Тільки дай знати; Це вже давно було зрозуміло. Сім'я це теж робота і треба працювати над її розвитком, а ви розвивались кожен окремо; Дуже шкода і не приємно таке читати з самого ранку... Ех..; Люблю та поважаю кожного з ВАС; життя тільки починається! Надіюся, ви будете щасливі, хоч і окремо один від одного", - коментують новину користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Тіна Кароль прокоментувала образливу заяву Олі Полякової про плакальницю на похороні

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?