Українська тенісистка Еліна Світоліна вперше стала мамою — чарівне фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська тенісистка Еліна Світоліна вперше стала мамою — чарівне фото

Українська тенісистка Еліна Світоліна вперше стала мамою — чарівне фото
Джерело:  online.ua

15 жовтня всесвітньо відома українська тенісистка Еліна Світоліна вперше стала мамою. Спортсменка потішила радісною новиною у своїх соцмережах та поділилася першим фото немовля.

Джерело: Інстаграм-сторінка Еліни Світоліної

Світоліна вперше стала мамой

Еліна Світоліна та її чоловік тенісист Гаель Монфіс стали батьками у ніч на 15-те жовтня. У пари народилась донька, яку вони назвали "Скай" ( в перекладі з англійської мови "небо" - ред.)

Зірка світового тенісу опублікувала перше фото долоні донечки, щоб розділити радісну подію зі своїми фанатами у соціальних мережах.

Одними з перших у коментарях Еліну привітали інші українські спортсмени – легкоатлетки Вікторія Ткачук та Ольга Саладуха.

Також під фото є привітання від телеведучої Лесі Нікітюк, яка є хорошою подругою Еліни.

Еліна подякувала чоловіку Гаелю Монфісу за підтримку та за те, що був у цей важливий момент разом із нею.

Що за ніч!!! Пані та панове, будь ласка, тепло привітайте Скай Монфіс. Я вдячна своєму чоловіку за те, що він пережив цей незабутній момент зі мною, – поділилася враженнями Еліна Світоліна.

Фото - instagram.com

Варто зазначити, що вперше зіркова пара повідомила про вагітність Світоліної 15 травня 2022 року. Уже тоді тенісистка розсекретила стать дитини та місяць її народження.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?