Українська тенісистка отримала блискавичну перемогу на престижному турнірі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська тенісистка отримала блискавичну перемогу на престижному турнірі

Українська тенісистка отримала блискавичну перемогу на престижному турнірі
Джерело:  online.ua

18-річна українська тенісистка Марта Костюк отримала блискавичнуперемогу в другому раунді турніру WTA500, який проходить в Абу-Дабі. Спортсменка з України обіграла суперницю з Тайваню Шувей Се в трьох сетах з рахунком 6:3, 6:7, 6:3. Костюк могла завершити матч ще в другому сеті, але втратила перевагу. У наступному поєдинку, в 1/8 фіналу турніру українка зіграє з тенісисткою Тамарою Зіданшек з Словенії - матч відбудеться 10 січня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу WTA.

Костюк вдало стартувала в матчі 1/16 фіналу турніру WTA500, але ледь не упустила свій шанс на перемогу. У другому сеті суперниця українки почала брати гейм за гейм і залишила другий сет за собою -з рахунком 7:6. У третьому вирішальному сеті Марта продемонструвала свій міцний харакетр і вирвала перемогу. У підсумку ігра завершилась з рахунком 3:6 на користь Костюк, якій вперше вдалося пробитися в 1/8 фіналу турніру в Абу-Дабі.

Нагадаємо, престижний турнір WTA в Абу-Дабі проходить з 6 по 13 січня 2021 року зі загальним призовим фондом в 565,5 тисяч доларів. Крім Марти Костюк в турнірі бере участь і перша ракетка України Еліна Світоліна. Матч другого кола їй ще належить провести. За участь в 1/8 фіналу Світоліна буде боротися з росіянкою Вірою Звонарьовою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Марта Костюк завоювала перемогу на престижному турнірі WTA International Palermo Ladies Open.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?