Українська тенісистка завоювала нову перемогу на турнірі в Абу-Дабі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська тенісистка завоювала нову перемогу на турнірі в Абу-Дабі

Українська тенісистка завоювала нову перемогу на турнірі в Абу-Дабі
Джерело:  online.ua

Українська тенісистка Марта Костюк завоювала чергову розгромну перемогу на турнірі WTA Women's Tennis Open, який проходить в Абу-Дабі. Спортсменка з України обіграла суперницю з Словенії Тамару Зіданшек. Матч 1/8 фіналу завершився з рахунком 6:1, 6:1 на користь Марти, яка завоювала право грати в 1/4 фіналі турніру. Важливо відзначити, що перемога Костюк дозволив піднятися їй на 89 місце в рейтингу WTA, що є кращим результатом в кар'єрі. У наступному поєдинку, в 1/4 фіналу турніру, українка зіграє з переможницею пари Сара Соррібес-Тормо з Іспанії - Анастасія Гасанова з Росії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу WTA.

Матч 1/8 фіналу турніру WTA в Абу-Дабі між Костюк і Зіданшек тривав 53 хвилини. З самого початку в поєдинку домінувала українка, в результаті чого Зіданшек розгромно програла два сети - на своїй подачі Костюн жодного разу не дозволила суперниці навіть дійти до брейк-пойнта.

Нагадаємо, престижний турнір WTA в Абу-Дабі проходить з 6 по 13 січня 2021 року зі загальним призовим фондом в 565,5 тисяч доларів. Крім Марти Костюк в турнірі бере участь і перша ракетка України Еліна Світоліна. Напередодні вона пробилася до третього раунду змагань завдяки перемозі над росіянкою Вірою Звонарьовою. У наступному раунді Світоліна зіграє з переможницею пари Катерина Александрова (Росія) - Хізер Уотсон (Велика Британія).

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Марта Костюк отримала перемогу в другому раунді турніру WTA500, який проходить в Абу-Дабі. Спортсменка з України обіграла суперницю з Тайваню Шувей Се в трьох сетах з рахунком 6: 3, 6:7, 6:3.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?