Українські атлети прибули в Пхенчхан
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українські атлети прибули в Пхенчхан

Українські атлети прибули в Пхенчхан
Джерело:  online.ua

За вісім днів до відкриття зимових Олімпійських ігор-2018 в південнокорейському Пхенчхані офіційно відкрили олімпійське селище, перші українські спортсмени збираються заселятися туди сьогодні, 2 лютого.

Про це з посиланням на прес-службу НОК України повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Легенда українського біатлону пропустить Ігри в Пхенчхані

«Олімпійське селище в Пхенчхані-2018 - відкрито! А вже 2 лютого в ній розмістяться збірна команда України з санного спорту, і наша чоловіча збірна з біатлону», - повідомили в НОК.

Відкриття олімпійського селища відбулося за участю президента Міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха. Оглянувши номера, він зазначив, що вони зручні і просторі, атлети повинні відчувати себе в них дуже добре.
«Олімпійське селище - місце для спортсменів і кожного олімпійця. Тут оживає олімпійський дух», - сказав президент МОК.

Як завжди на зимових Іграх, для проживання спортсменів зведені два олімпійські села - в Пхенчхані (гірський кластер) і в Каннин (на узбережжі).

Всі будівлі, які протягом 16 днів будуть служити справжнім домом для учасників з понад 90 країн, після Ігор отримають нових власників - місцеве населення, яке вже набуло ці квартири.

В урочистій церемонії відкриття селища взяла участь шеф місії збірної команди України на XXIII зимових Олімпійських іграх Анна Сорокіна, яка з нетерпінням чекає перших українських спортсменів - представників санного спорту і біатлону, які прибудуть 2 лютого.

Як повідомляв ONLINE.UA, Україну на зимовій Олімпіаді-2018 представлятимуть 33 спортсмени.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?