Українські банки тимчасово закрили частину відділень - опублікований список
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські банки тимчасово закрили частину відділень - опублікований список

Українські банки тимчасово закрили частину відділень - опублікований список
Джерело:  online.ua

На тлі загострення ситуації з пандемією коронавірусу деякі банки України ухвалили рішення тимчасово закрити частину відділень, скоротити години роботи, ввести санітарні години та обмежити кількість клієнтів у відділеннях з метою зниження ризиків під час карантину, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані НБУ.

Отже, в яких українських банках ввели тимчасові обмеження:

"Креді Агріколь Банк" заявив про тимчасове закриття 17 відділень зі 150 (тут і далі – на початок року, за даними Нацбанку). Зверніть увагу на те, що решта працюють тільки в будні з 9:00 до 17:00, є перерва на санітарну годину.

Банк "Південний" призупиняє роботу 22 з 98 відділень та скорочує робочий день (з 10:00 до 16:30) з трьома санітарними годинами. Окрім того, банк також скасував роботу у вихідні дні і обмежив максимальну кількість клієнтів у відділеннях п'ятьома.

"Укрсиббанк"  скоротив графік роботи з 10:00 до 16:00, ввів санітарну годину та обмежив допустиму кількість клієнтів у відділенні п'ятьома людьми.

Відділення "ТАСкомбанку"  будуть працювати тільки в будні з 10:00 до 16:00. У відділеннях можуть перебувати до 5 клієнтів.

"Кредобанк" також зменшив години роботи і працює наразі з 10:00 до 16:30, ввів 2 перерви на дезінфекцію та обмеження на кількість людей у відділенні.

"Ідея Банк" та "Укрексімбанк"  ввели додаткові сангодини і попередили про можливе обмеження на кількість людей у своїх відділеннях.

"Ощадбанк"  приймає клієнтів тільки в будні до 16:00.

"Правекс Банк" і "Глобус Банк"  обслуговує клієнтів у будні з 10:00 до 16:00.

"ОТП Банк"  буде приймати клієнтів у будні з 9:00 до 17:00.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, в Житомирі 19 березня підтвердили перший випадок захворювання коронавірусною інфекцією. Хворим на коронавірус виявився житель Житомира, який нещодавно повернувся з Австрії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?