Українські дрони будуть одними з найкращих у світі — Данілов
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські дрони будуть одними з найкращих у світі — Данілов

Українські дрони будуть одними з найкращих у світі — Данілов
Джерело:  online.ua

Дрони, що виробляються в рамках власного українського військово-промислового комплексу, будуть одними з найкращих у світі, і для цього є низка передумов.

Джерело: секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов

Українські дрони будуть одними з найкращих у світі

Що стосується нашого власного виробництва - у нас розгорнута програма по дронах. Наші виробники у великій кількості вже виготовляють різноманітні засоби поразки. Це непрості прилади, що вимагають певної комплектації, й не всі вони виготовляються на території нашої країни. Тут має бути й інженерна думка, і система захисту від РЕБ, та багато інших речей…, - заявив він у телемарафоні.

Данілов наголосив, що досягнення України в цій сфері "будуть одними з найкращих у світі, тому що ми, безпосередньо, маємо бойовий досвід застосування".

Ми точно розуміємо, що ми робимо. І наші люди, які займаються цим питанням – суперфахівці, - сказав він.

При цьому, Данілов нагадав, що в Україні немає заборон на застосування виробленого в ній озброєння на території РФ, на відміну від західної зброї, на використання якої поширюється табу.

Яке у нас може бути табу, якщо країна-агресор проти нас розгорнула величезну військову кампанію. Якщо вони вбивають наших дітей майже кожен день - які мають бути табу?, - заявив секретар РНБО.

Український безпілотний авіаційний комплекс Sirko випускається серійно

Про це розповів голова наглядової ради ТОВ «Науково-виробнича компанія Skyassist» Ігор Криничко на презентації БПЛА українського виробництва “Люті Пташки Демо День”.

Нарешті можемо сказати, що серійне виробництво ми вже запустили. І зараз воно триває, — сказав Криничко.

Інженер зауважив, що налагоджені зв’язки з виробниками потрібних комплектуючих – китайськими, ізраїльськими, канадськими, тайванськими.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?