Українські кіберспортсмени NAVI перемогли на міжнародному турнірі у Стокгольмі
Категорія
Технології
Дата публікації

Українські кіберспортсмени NAVI перемогли на міжнародному турнірі у Стокгольмі

Українські кіберспортсмени NAVI перемогли на міжнародному турнірі у Стокгольмі
Джерело:  online.ua

Українська команда вперше в історії перемогла на ключовому кіберспортивному турнірі року з дисципліни CS:GO — PGL Major Stockholm. Представникам мультиігрової організації Natus Vincere вдалося заробити мільйон доларів призових, хлопці за весь турнір не програли жодної карти, чого раніше не вдавалося нікому.

Джерело: пресцентр Natus Vincere

Також український снайпер Олександр s1mple Костильов був визнаний найціннішим гравцем турніру.

«Я обіцяв собі, що залишусь у NAVI і виграю мейджор із ними. І ми це зробили. Багато хто в це не вірив і жартував із цього приводу, але тепер мейджор наш. Мейджор належить NAVI», - заявив він в інтерв'ю після перемоги.

У фінальному турнірі команда Костильова переграла G2 Esports з рахунком 2:0. На Ancient, першій карті протистояння, NAVI перемогли з рахунком 16:11. Для визначення найсильнішого на Nuke командам потрібні були додаткові раунди.

PGL Major Stockholm 2021 завершився в ніч проти 8 листопада. Попри те, що це перша перемога NAVI на турнірі, сенсаційною її не можна назвати. Це не порівняти з успіхом Team Spirit на The International з Dota 2. Natus Vincere впевнено йшли до чемпіонства і з самого початку були серед претендентів на перемогу. Команда останнім часом стала сильнішою і, вигравши PGL Major Stockholm, лише підтвердила свою силу.

Цікаво, що капітан Natus Vincere Кирило Boombl4 Михайлов під час церемонії нагородження запропонував своїй дівчині LiQueen вийти за нього заміж. Вона погодилась, розмістивши відповідний пост в Instagram/

Перемога української команди стала доволі резонансною. Зі свого боку кіберспортсменів вже встиг привітати президент України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?