Українські легкоатлети везуть з Чемпіонату Європи 5 медалей
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українські легкоатлети везуть з Чемпіонату Європи 5 медалей

Українські легкоатлети везуть з Чемпіонату Європи 5 медалей
Джерело:  online.ua

З 3 по 5 березня в столиці Сербії Белграді пройшов Чемпіонат Європи з легкої атлетики в приміщенні.
Як повідомляє ONLINE.UA, українські спортсмени завоювали в Белграді 5 медалей - одну срібну і чотири бронзових.
"Срібло" у скарбничку України принесла Олеся Повх в бігу на 60 метрів. Українка поступилася лише британці Аше Філіп.
В естафеті 4х400 метрів наші дівчата - Ольга Бибик, Тетяна Мельник, Анастасія Бризгіна та Ольга Ляхова - посіли третє місце, поступившись командам Польщі і Великобританії.

Дивіться: Укра їнська легкоатлетка виграла чемпіонат Європи в фантастичному забігу: опубліковано відео
Юлія Левченко завоювала бронзову медаль в секторі для стрибків у висоту. У кращій зі спроб Левченко стрибнула на 1,94 м. Виграла змагання литовка Айрін Пальшіте (2,01 м). "Срібло" у іспанки Рут Бейт (1,94 м, але менша кількість спроб). Четверте місце зайняла ще одна українка Оксана Окунєва (1,92 м).
Марина Кіліпко стала третьою в стрибках з жердиною. Українка стрибнула на 4,55 м, розділивши третє місце зі шведкою Ангелікою Бенгтссон. Перемогла Єкатеріні Стефаніді з Греції з результатом 4,85 м, а другою стала німкеня Ліза Рижих (4,75 м).
Єдиний чоловік-медаліст від України - Сергій Нікіфоров, який посів третє місце зі стрибків у довжину. У кращій спробі Сергій зробив стрибок на 8,07 м, програвши один сантиметр шведу Мікеле Торнеусу і албанцу Ізміру Смайлаю.
Читайте: Ро сійські спортсмени масово відмовляються від країни заради участі в змаганнях
Якщо говорити про кількість медалей, то в України непоганий результат. Але вперше з 2009 року наші легкоатлети їдуть з Чемпіонату без золотої медалі.
У понеділок ввечері збірна України з легкої атлетики повертається до Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?