Українські підприємства, які захопили бойовики ЛНР-ДНР, зупинять роботу - Тука
Категорія
Події
Дата публікації

Українські підприємства, які захопили бойовики ЛНР-ДНР, зупинять роботу - Тука

Українські підприємства, які захопили бойовики ЛНР-ДНР, зупинять роботу - Тука
Джерело:  Еспресо

Захоплені бойовиками так званих ЛНР та ДНР українські підприємства на окупованому Донбасі зупиняють свою роботу.

Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій України Георгій Тука, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.

За його словами, єдиний шлях для таких підприємств – закритися.
"Шахти, що видобувають антрацитове вугілля, – хрест. Це вугілля ані на тих територіях, ані в Російській Федерації нікому не потрібне. Свого вистачає. Єдиний шлях - закриватися. Шахта Засядька вже закрита, люди отримали повідомлення про відпустку на невизначений термін за власний рахунок", - сказав чиновник.

Читайте також: Українські морпіхи дали гідну відповідь бойовикам у Водяному: опубліковано відео

Тука додав, що металургійні підприємства також будуть зупинені, а обладнання, скоріше за все, вивезуть до Росії.

"Алчевський і Єнакієвський комбінати, скоріше за все, будуть перевезені до Росії. Зокрема на Алчевському комбінаті незадовго до цих подій було придбано надсучасне обладнання за величезні кошти та кредитні зобов'язання", - додав урядовець.

Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики так званої ДНР готуються до масових акцій з нагоди третьої річниці "референдуму" про "незалежність республіки" 11 травня, основна частина з яких відбудеться в окупованому Донецьку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?