Українські стрибуни у воду здобули бронзу кубка світу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українські стрибуни у воду здобули бронзу кубка світу

Українські стрибуни у воду здобули бронзу кубка світу
Джерело:  online.ua

У Китаї стартував Кубок світу зі стрибків у воду. Наймолодші учасники фіналу українці Олексій Середа та Кирило Болюх отримали бронзову нагороду у синхронних стрибках з 10-метрової вишки.

Джерело: НОК України

Українці здобули бронзову нагороду у стрибках в воду

Повідомляється, що двоє українських стрибунів у воду здобули бронзу кубка світу.

Змагання розпочалися у місті Сіань в Китаї.

Із 14 по 16 квітня українські спортсмени Олексій Середа, Олег Колодій та Соф'я Есман та Кирило Болюх представлятимуть Україну на кубку світу зі стрибків у воду.

Сьогодні зранку третю сходинку п’єдесталу вже зійшов Олексій Середа разом із партнером Кирилом Болюхом.

Середа та Болюх були наймолодшими серед учасників фіналу та набрали 395,01 бали за підсумками змагань у синхронних стрибках із 10-метрової вишки, поступившись лише китайцям Ян Хао та Лянь Цзюньцзе з 457.23 балами і британцям Меттью Лі та Ноа Вільямсу з 418,98 балами.

Збірна з України зі стрибків у воду закликала не допускати РФ і Білорусь до змагань

Збірна України зі стрибків у воду записала відеозвернення до міжнародного спортивного співтовариства із закликом не допускати росіян і білорусів до міжнародних змагань.

До товариства звернулися: Олексій Середа, Станіслав Оліферчик, Олександр Горшковозов, Ксенія Байло і Анна Письменська.

Міністерство молоді та спорту опублікувало указ щодо заборони українським спортсменам виступати у міжнародних змаганнях, де беруть участь росіяни або білоруси.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?