Світоліна здобула першу перемогу після повернення у теніс
Категорія
Спорт
Дата публікації

Світоліна здобула першу перемогу після повернення у теніс

Світоліна здобула першу перемогу після повернення у теніс
Джерело:  online.ua

12 квітня українська тенісистка Еліна Світоліна виступила на турнірі ITF у Швейцарії, де перемогла румунку Єлену-Габріелу Русе.

Джерело: Міжнародна федерація тенісу

Світоліна перемогла у першому коли турніру у Швейцарії

Колишня третя ракетка світу вперше здобула перемогу після декретної відпустки. Це був її перший виступ на Всесвітньому тенісному турі ITF за десятиліття.

Українка обіграла румунку з рахунком 6:4, 6:2. Єлена-Габріела Русе є 160 ракеткою світу.

У другому коли Світоліна зіграє з румункою Александрою Ігнатік. Вона має 216 місце в рейтингу WTA.

Після річної паузи Світоліна займає 1344 позицію у рейтингу WTA. Перед декретом вона мала 27 місце.

Повернення Світоліної у теніс

28-річна Світоліна, яка народила свою першу дитину в жовтні, повернулася в теніс на турнірі WTA в Чарльстоні на початку квітня.

Тоді вона мінімально поступилася 6-7(3) 6-2 6-4 Юлії Путінцевій, яка виступає від імені Казахстану, у важкому матчі, який тривав дві години 46 хвилин.

З січня я повернулась до тренувань з метою повернутися якнайшвидше. Відчуття повернення на корт у Чарльстоні було фантастичним, я за ним скучала, - сказала вона.

Світоліна працює з новим тренером – колишнім професіоналом ATP Раемоном Слуйтером, але визнала, що її повернення до професійної гри стало набагато легшим завдяки чоловіку Гаелю Монфісу, який відновлювався після травми стопи після завершення сезону в жовтні.

Цієї зими ми обоє готувалися повернутися та змагатися, і це було чудово, тому що ми мотивували одне одного. Важливо мати когось, хто розуміє ваші цілі, — сказала Світоліна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?