Українські війська зачистили від росіян половину Сєвєродонецька — Гайдай
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські війська зачистили від росіян половину Сєвєродонецька — Гайдай

Українські війська зачистили від росіян половину Сєвєродонецька — Гайдай
Джерело:  online.ua

ЗСУ зачистили від російських окупантів до половини міста Сєвєродонецьк, яку наразі контролюють.

Джерело: голова Луганської ОВА Сергій Гайдай

ЗСУ контролюють половину Сєвєродонецька

Є в нас проміжкові хороші новини. Наші Збройні сили зачистили до половини міста і половину міста дійсно контролюють. Навіть там "кадирівці" записують вже звернення, що "це все тимчасово" і вони повернуть контроль найближчим часом, - каже Гайдай.

Він повідомив, що з перехоплень стало відомо про командувачів армії РФ, які отримали дві вказівки: до 10 червня захопити Сєвєродонецьк і повністю контролювати трасу Лисичанськ-Бахмут.

Тож очікуємо найближчим часом, що всі резерви, які в них є в доступі, всю техніку, весь особовий склад, який вони мають, вони кинуть саме на виконання цих двох завдань, - сказав голова ОВА.

Гайдай зазначив, що у росіян поганий моральний дух через те, що вони не можуть взяти Сєвєродонецьк уже понад 100 днів — про це теж відомо із радіоперехоплень.

Нагадаємо, що Гайдай раніше повідомляв, що ЗСУ можуть вибити росіян з міста, але це рішення залежить від військового командування.

За словами Гайдая, Сєвєродонецьк не має великого стратегічного значення — набагато важливішим є Лисичанськ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?