ЗСУ ліквідували чергового російського генерала на Луганщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ ліквідували чергового російського генерала на Луганщині

ЗСУ ліквідували чергового російського генерала на Луганщині
Джерело:  online.ua

Російського генерал-майора Романа Кутузова було ліквідовано у селищі Миколаївка Попаснянського району Луганської області.

Джерело: росЗМІ

Російського генерала Кутузова ліквідвано на Луганщині

За повідомленнями російських телеграм-каналів, генерала ліквідували у селищі Миколаївка Попаснянського району Луганської області.

Там також зазначають, що він вже є четвертим генералом російської армії, який загинув на території України.

За повідомленнями ЗМІ, про смерть Кутузова повідомив кореспондент російської пропагандистської ВДТРК Олександр Сладков. За його даними, генерал помер, "повівши в атаку" своїх підлеглих.

Наразі невідомо, яким підрозділом керував Кутузов. Раніше він згадувався на сайті Міноборони РФ як тимчасово виконуючий обов'язки командувача 29-ї загальновійськової армії. У 2019-2020 році Роман Кутузов був командувачем об'єднання Східного військового округу.

Нагадаємо, що в Генштабі ЗСУ повідомили, що російські війська безрезультатно пішли на штурм в районах Білогорівки та Миколаївки, проте зазнали значних втрат у живій силі та техніці.

На початку травня директор оборонного розвідувального управління США генерал-лейтенант Скотт Беррієр повідомляв, що в Україні з початку широкомасштабної війни вже загинуло мінімум 8 російських генералів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?