Українські військові влаштували пекло бойовикам на Донбасі - видовищне відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові влаштували пекло бойовикам на Донбасі - видовищне відео

Українські військові влаштували пекло бойовикам на Донбасі - видовищне відео
Джерело:  online.ua

Російські незаконні збройні формування продовжують обстріли на Донбасі, атакуя позиції українських захисників, але бійці ЗСУ потужно відповідають противнику на всі небезпечні провокації. Кілька днів тому військові 54-ї окремої механізованої бригади влаштували їм пекло - вони потужно вдарили по позиції бойовиків 1 АК РФ, яку займав дуже "відомий" батальйон "Восток". Видовищне відео удару бійці ЗСУ опублікували в мережі - на ньому зображено, як зміцнення противника було повністю знищено, передає ONLINE.UA.

"Вони були впевнені, що їх обстріли будуть безкарні, але на свою біду (а може й через відсохші мізки від зловживання бояришника) - вони помилялися. До справи взялися розвідники. Протягом деякого часу були виявлені позиції, кількість горе воїнів і їх озброєння. І в один з весняних днів, коли ворог почав обстріл наших позицій, полетіла в нього "отвєточка" з не забороненого Мінськими угодами озброєння", - повідомили українські військові.

В результаті проведеної операції були знищені три вогневих позиції, житловий бліндаж, крупнокаліберний кулемет і ліквідовано трьох бойовиків.

"Хочемо нагадати, що, за іронією нашого підрозділу, бойова операція відбулася в річницю створення так званого батальйону "Восток". Слава Україні! Йдемо до перемоги!", - підсумували бійці ВСУ.

Важливо нагадати, що тільки за останню добу бойовики 15 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі. З артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також протитанкового ракетного комплексу, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вони атакували позиції ООС поблизу Авдіївки, Старогнатівки, Орехового і Новотошківського. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення, троє - бойове травмування.

"Для придушення вогневих засобів противника наші воїни оперативно застосували штатне озброєння і чітко дали зрозуміти окупантам, що їхня злочинна діяльність не залишиться безкарною. Після чого загарбники припинили свою активність. Утримуючи оборону і зберігаючи контроль над обстановкою, українські військовослужбовці діють рішуче і жорстко", - підкреслюють в штабі ООС.

Як повідомляв ONLINE.UA, кілька днів тому українські бійці влаштували пекельний день для бойовиків на Донбасі - вони потужно вдарили по позиціях противника. Відео знищення позиції бойовиків було опубліковано в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?