Українські воїни влаштували пекло бойовикам на Донбасі - видовищне відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські воїни влаштували пекло бойовикам на Донбасі - видовищне відео

Українські воїни влаштували пекло бойовикам на Донбасі - видовищне відео
Джерело:  online.ua

Українські бійці продовжують робити все можливе, аби проросійські сили негайно забралися з території нашої країни. Так, воїни ЗСУ організували ще одну потужну спецоперацію на Донбасі. Бойова група К-2 54-ї окремої механізованої бригади знищила вантажний автомобіль бойовиків, який доставляв їм боєприпаси. Влаштувати для окуапнтів пекельний день українські військові вирішили після того, як помітили, що підконтрольні РФ бойовики почали частіше обстрілювати передові й тилові позиції українських захисників на донецькому напрямку. Тоді розвідники й дізналися, звідки в окупантів з'явилися боєприпаси, передає ONLINE.UA.

"Було зрозуміло, що у них з'явилися боєприпаси. Але хто і як їх підвозить – не зрозуміло. До справи взялися розвідники. За допомогою БПЛА та інших засобів розвідки була встановлена позиція та вантажний військовий автомобіль "УРАЛ", який підвозив небезпечні подарунки "мишебратам", - розповіли українські бійці.

Наголошується, що під час одного з ворожих обстрілів військові ЗСУ відкрили у відповідь вогонь з мінометів, калібр яких не перевищує 73-міліметри. У результаті нашим воїнам вдалося знищити вантажний автомобіль окупантів і перекрити їм постачання боєприпасів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на тлі загострення ситуації на Донбасі Росія стягує на окуповані українські території важке озброєння і найманців. Збройні формування РФ посилюють передові позиції артилерійськими і мінометними підрозділами, а також розрахунками протитанкових ракетних комплексів. Крім того, на допомогу окупантам прибули і кадрові російські військові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?