Українські захисники підготували красномовний подарунок бойовикам на Новий рік
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські захисники підготували красномовний подарунок бойовикам на Новий рік

Українські захисники підготували красномовний подарунок бойовикам на Новий рік
Джерело:  online.ua

Українські військові, які захищають нашу країну на Маріупольському напрямку, підготували новорічний подарунок бойовикам - вони зібрали з ворожих снарядів новорічну ялинку, яку готові передати противнику будь-яким способом. Фото і відео красномовного подарунка на Новий рік для бойовиків від ЗСУ опублікувала прес-служба ООС, передає ONLINE.UA.

"Це все - боєприпаси, заборонені мінськими домовленостями. Щоб їх зібрати, ми витратили всього двадцять хвилин. Однак, якби була поставлена задача - побудувати ялинку висотою 10 метрів, ми б витратили на збір залишків ворожих боєприпасів не більше 4-5 годин", - повідомив старший офіцер командування військової частини В'ячеслав.

На фото і відео видно, що новорічна ялинка досягає майже двох метрів. Вона зібрана з мін, гранат і снарядів, якими щодня гатить противник по позиціях бійців ЗСУ. Українські військові відзначили, що готові передати подарунок на Новий рік бойовикам будь-яким способом - "хоч через КПВВ, хоч поштою".

Нагадаємо, напередодні українська розвідка повідомила, що Росія наростила поставки озброєння бойовикам, які знаходяться на передових позиціях на Донбасі. Супротивникам завозять нові партії гранат і мін, які ті недбало зберігають і тим самим наражають на небезпеку місцевих жителів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики продовжують зривати всі домовленості щодо перемир'я на Донбасі. Вони щодня атакують українських військових з забороненої зброї. Напередодні, 25 грудня, в результаті ворожих обстрілів двоє українських захисників отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?