З Донбасу прийшли тривожні новини: що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

З Донбасу прийшли тривожні новини: що відбувається

З Донбасу прийшли тривожні новини: що відбувається
Джерело:  online.ua

Бойовики продовжують зривати всі домовленості щодо перемир'я на Донбасі. Вони атакують українських військових з забороненої зброї. В результаті ворожих обстрілів двоє українських захисників отримали поранення. Тривожні новини з Донбасу повідомила прес-служба штабу в ООС в ранковому зведенні від 25 грудня, передає ONLINE.UA.

Напередодні, 24 грудня, противник дев'ять разів відкривав вогонь по позиціях бійців ЗСУ. З гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї ворог обстрілював українських захисників поблизу Березового, Кримського, Світлодарська, Шумів, Троїцького. Біля Новолуганського бойовики влаштували по позиціях ООС мінометну атаку. Вони чотири рази відкривали вогонь, випустивши по українським військовим 9 мін. В результаті ворожих обстрілів поранення отримав один український військовий - його госпіталізували в медзаклад, де лікарі надали бійцеві необхідну допомогу.

Сьогодні, 25 грудня, ворог продовжує атакувати українських бійців. Під вогонь стрілецької зброї потрапили захисники Кримського, в результаті якого був поранений ще один український військовий за останню добу.

Нагадаємо, бойовики на Донбасі не тільки зривають перемир'я, але і нахабно провокують українських військових на вогонь у відповідь. Вони використовують небезпечну лазерну зброю, яка засліплює українських захисників.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що за даними Генштабу на 19 грудня, бойові втрати ЗСУ в зоні ООС з початку року склали 97 осіб; поранено 499 військових, 78 отримали інші пошкодження. Небойові втрати - 77 загиблих. В ООН нещодавно повідомили, що станом на середину листопада, з початку року на Донбасі загинули 26 мирних жителів, 136 отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?