Українських нацгвардійців визнали найкращими серед військових снайперів
Категорія
Україна
Дата публікації

Українських нацгвардійців визнали найкращими серед військових снайперів

Українських нацгвардійців визнали найкращими серед військових снайперів
Джерело:  ngu.gov.ua

У Будапешті пройшов Кубок світу військових та поліцейських снайперів - українців визнали найкращими.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Нацгвардії.

Українська команда, до складу якої входили нацгвардійці, здобула перемогу в індивідуальних і групових перегонах (в групі військових), а команда Угорщини - в групі поліції.

Участь у змаганнях взяли поліцейські і військові команди з багатьох країн світу -- Угорщини, Бельгії, Білорусі, Китаю, Чехії, Росії, Латвії, Фінляндії, Німеччини та багатьох інших. Загалом – 66 команд з 18 країн.

Читайте також: Україна на міжнародній виставці представила новий реактивний гранатомет

"Змагалися в індивідуальних і групових турнірах. Мали влучити у цілі, розташовані на відстані від 15 до 900 метрів. Більшість вправ виконувалися в нестандартних положеннях у різних обставинах, на кількох полігонах. Снайпери вправлялися і в стрільбі з техніки (танк, БТР, вантажівка тощо, і – з багатоповерхівок", - йдеться у повідомленні.

До програми також входили й нічні стрільби. За турнір кожен учасник виконав близько 30 вправ.

Зазначається, що чемпіонат орієнтований саме на військових і поліцейських, для яких практика виконання стрільб у складних незвичайних обставинах – можливість покращення професійної компетентності та фізичної підготовленості.
Як повідомляв ONLINE.UA, українські снайпери з підрозділу морських піхотинців розповіли про особливості своєї роботи в зоні АТО на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?